Vilka är vi

TheCrew är en lokal flytt- och städfirma som riktar sig både till privat personer och företag. TheCrew grundades 2020 med säte i Borås.

Vad gör vi

Vi jobbar med allt inom flytt & städ åt både privat personer och företag.

Vårt mål

Vårt mål är att du som kund är nöjd med våra tjänster och att vi ser till att leverera det bästa kvalitet vi kan så att du som kund känner dig trygg när du väljer oss.

Varför ska du välja oss?

1

1. Hög kvalitet

Vi utför vårt arbete med stor omsorg och nogrannhet för att kunna leverera det bästa resultatet till våra kunder. Varenda uppdrag, stort som litet, är lika viktigt för oss som det är för den som anlitar oss, något som visar sig i våra kundomdömen. Därför kan vi med handen på hjärtat säga att vi levererar tjänster av hög kvalitet.

2

2. Attraktiva priser

Vi har några av de absolut bästa priserna när det kommer till våra tjänster, jämfört med andra lokala firmor. Och ett lågt pris ska aldrig påverka den standard på reslutaten vi levererar. Oavsett om du är i behov av städ eller flytthjälp kan vi erbjuda tjänster i en attraktiv prisklass.

3

3. Trygghet & Säkerhet för dig och för oss

Att våra kunder känner sig trygga är det viktigaste för oss, och det är minst lika viktigt för oss när vi jobbar. Givetvis kan olyckor ske, oavsett hur väl man försöker motverka dem. Men med vår ansvarsförsäkring kan vi ersätta kunden om något skulle gå sönder när vi arbetar.

4

4. Bästa möjliga för miljön

Oavsett hur viktigt det är att tänka på miljön är det inte alltid man gör det, så vi kan göra det åt dig. När man anställer oss för ett uppdrag kan vi nästan alltid erbjuda kunden miljövänliga alternativ på t.ex. städprodukter. Om du har frågor om vad vi kan erbjuda dig, kontakta oss så berättar vi mer.